AV 2009 - YouTube Videos


Aandeelhouders van de Nationale Bank van BelgiŽ protesteren tegen de nieuwe winstverdeling. Deze komt neer op een partiŽle onteigening zonder enige vorm van compensatie. Op de algemene aandeelhoudersvergadering noemde Deminor de nieuwe wet een provocatie; een samenzwering tussen de Staat en de Nationale Bank. (Beelden & Onderschrift: Beursparels).


VTM interviewt beleggersactivist Erik Geenen naar aanleiding van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de Nationale Bank van BelgiŽ (deel 1). (Beelden & Onderschrift: Beursparels).


VTM interviewt beleggersactivist Erik Geenen naar aanleiding van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de Nationale Bank van BelgiŽ (deel 2). (Beelden & Onderschrift: Beursparels)


VTM interviewt vice-gouverneur Luc Coene naar aanleiding van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de Nationale Bank van BelgiŽ. (Beelden & Onderschrift: Beursparels)


De kleine aandeelhouders van de Nationale Bank van BelgiŽ verlaten de aandeelhoudersvergadering en trekken de straat op om te protesteren tegen de nieuwe winstverdeling. (Beelden & Onderschrift: Beursparels)


De betoging van de NBB-aandeelhouders trekt langs de EHSAL-gebouwen. Minister van FinanciŽn Didier Reynders en vice-gouverneur Luc Coene moeten het ontgelden. (Beelden & Onderschrift: Beursparels)


De betoging van de NBB-aandeelhouders trekt door de Berlaimontlaan en houdt halt aan de hoofdzetel van de Nationale Bank. (Beelden & Onderschrift: Beursparels)


Op de trappen van de Komediantenstraat zingen de aandeelhouders van de Nationale Bank voor komediant-leugenaar Didier Reynders, de Minister van FinanciŽn en auteur van de wet die de NBB-winstverdeling wijzigt. (Beelden & Onderschrift: Beursparels)


De betoging van de NBB-aandeelhouders arriveert bij het auditorium aan de Warmoesberg. (Beelden & Onderschrift: Beursparels)